Ce l-a deranjat pe Gică Popescu după ce Farul a câștigat titlul: ”E o nedreptate”

Gică Popescu a vorbit despre evoluția jucătorilor lui Gică Hagi din partida de la Ovidiu, dar și despre cea a adversarilor conduși de Elias Charalambous. 

Întrebat dacă Farul a câștigat partida datorită schimbărilor greșite ale lui Gigi Becali la pauză, ”Baciul” a răspuns fără să ezite.

Președintele ”Marinarilor” consideră că acest lucru nu este adevărat. Mai mult, acesta este de părere că Farul a dominat tot sezonul competițional.

”E un lucru care pe mine m-a deranjat mult. E o nedreptate să spui acest lucru. Cordea era un jucător de care noi ne temeam, de exemplu. Mi se pare o lipsă de respect să spui că nu Farul a câștigat, ci că a pierdut FCSB. Indiferent cum ar fi arătat FCSB în repriza secundă, am fi câștigat. Am dominat sezonul de la un capăt la altul. Câștigam și cu schimbările de la pauză, și fără. Sunt răutăcioși oamenii. Mi se par declarații răutăcioase”, a spus Gică Popescu, la Fotbal Club.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -