Bătăi de cap pentru Adrian Mutu înainte de meciul cu “U” Cluj

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a susținut, miercuri, o conferință de presă înainte de meciul cu U Cluj.

Tehnicianul giuleștenilor a lăudat formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, dar spune că cele mai mari bătăi de cap îi dă gazonul de pe Cluj Arena.

“Ne așteaptă un meci împotriva unei echipe care are nevoie de puncte. Ne așteaptă și un teren foarte greu și va fi o seară extrem de complicată pentru noi. Deci trebuie să fim gata de luptă, să acceptăm condițiile și să obținem victoria.

Ne dorim continuitate în victorii, ceea ce ne-ar menține în primele trei-patru echipe. Din păcate, terenul nu ajută o echipă care se bazează pe un joc de pase. Trebuie să aplicăm altă strategie și să scoatem maximum din această partidă.

Nu e suspendat Dugandzic. Are cinci cartonașe. Lipsește la patru meciuri, la opt și așa mai departe. Ne cunoaștem foarte bine, îl respect mult pe Sabău. Revine în antrenorat și deja a schimbat sistemul tactic al echipei. Are o mentalitate de fotbalist mare, a început cu o victorie, au un moral bun”, a spus Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă.

Reporter: Cristian Barbu

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -