Audio | Valeriu Iftime, nemulțumit de arbitrajul de la FCSB – FC Botoșani 3-2: “S-a greșit mult! Nu suntem tratați la fel”

Valeriu Iftime a comentat pe marginea meciului FCSB – FC Botoșani 3-2, din etapa a 27-a a SuperLigii. Finanțatorul moldovenilor consideră că au existat multe greșeli de arbitraj împotriva echipei sale.

Invitat telefonic la emisiunea “Fluier final”, Iftime a acuzat faptul că arbitrul central a căutat să restabilească egalitatea numerică pe teren, după ce FCSB a rămas în 10 oameni, în minutul 15.

În ciuda înfrângerii de pe Arena Națională, Valeriu Iftime continuă să spere că FC Botoșani, “lanterna roșie” din SuperLiga, se poate salva de la retrogradare.

“Sunt și lucruri bune despre noi de spus. Faptul că marcăm și că suntem vii. Suntem o echipă care reacționează, marchează goluri și care are un joc chiar spectaculos uneori. Avem și partea asta care bagă frica în noi, pentru că primim gol în ultimele minute de joc. 

După părerea mea, s-a greșit mult în defavoarea noastră la nivel de arbitraj, în meciul cu FCSB. Nu știu dacă din rea-voință, ci din frica de a nu greși. Arbitrul a încercat să fie mult mai precaut. Mă uit la cartonașele galbene primite de noi după ce a luat FCSB acel roșu. Parcă nu suntem tratați cu aceeași măsură.

Vorbeam și cu colegii mei care au văzut meciul. Ceva se vede, se simte și e greu să nu observi. Se vrea să ne egaleze la numărul de jucători. Așa ni s-a părut nouă. Apoi, când am rămas 10 la 10, a intrat frica în noi iar. Și am primit două goluri. 

Părem victime, adică ‘Ce mai vrei și tu, domne? Nu știi că mori?’. Noi nu murim, domne. Stați, că avem de spus! Și vorbeam și cu Bogdan (n.r. – Andone) în seara asta, că avem multe lucruri pe care putem să le reglăm și sper, să dea Dumnezeu, să facem puncte ca să ne putem lupta de la egal la egal în Play-Out.”, a spus Valeriu Iftime, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Valeriu Iftime:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -