Audio | Leo Grozavu face orice ca să nu retrogradeze cu Poli Iași: “Am mers cu jucătorii la biserică, am chemat și preotul la stadion”

Leo Grozavu răsuflă ușurat după ce Poli Iași a învins Rapid, scor 3-1. Formația moldoveană a bifat a doua victorie a anului și ocupă locul 13 în SuperLiga, cu 3 etape înainte de finalul sezonului regular.

Sâmbătă seară, Poli Iași a produs marea surpriză și a câștigat în fața uneia dintre candidatele la titlu. Leo Grozavu a vorbit la emisiunea “Execuții matinale” despre succesul în fața giuleștenilor și despre lupta pentru evitarea retrogradării. 

Mai mult, antrenorul lui Poli Iași a dezvăluit că a recurs inclusiv la obiceiuri religioase în încercarea de a-și motiva jucătorii și pentru a atrage starea de bine de partea echipei sale.

“Bineînțeles, de fiecare dată, după o victorie, starea de spirit se îmbunătățește. Am făcut de toate! Cu unii am mers la biserică, am mai chemat și preotul pe la stadion să mai vadă ce se întâmplă pe acolo, prin jurul stadionului. Problema era la meciurile din deplasare. Oaspeții nu ne primeau pe la stadioanele lor să le facem ‘vrăji’. 

E un campionat foarte echilibrat, foarte strâns. Vedeți și aseară ce s-a întâmplat (n.r. FCSB – FC Botoșani 3-2). Foarte aproape a fost Botoșani să scoată un rezultat bun la FCSB. Sunt meciuri pe muchie de cuțit, în care micile detalii fac diferența. Nimic nu e stabilit dinainte, totul se joacă pe teren.

Mergem în timpul săptămânii până la Craiova. Vii din acea deplasare foarte lungă, apoi imediat la două zile joci cu Dinamo. Jucăm 3 meciuri în 6 zile. Oricum, totul se va decide în Play-Out. Dar și acum sunt importante punctele. Orice punct obținut acum poate să îți ofere mai multă liniște în Play-Out.”, a spus Leo Grozavu, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Leo Grozavu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -