AUDIO – EXCLUSIV / „Unbound: Worlds Apart”, proaspăt lansat pe Steam

Emisiunea „Total Game” a revenit la Sport Total FM sâmbătă, 31 iulie, de la ora 16:00, alături de realizatorii Narcis Drejan și Cosmin Aioniță. În cadrul emisiunii a fost invitat Sergiu Crăițoiu (designer), acesta prezentând noul joc Unbound: Worlds Apart, proaspăt lansat pe Steam.

“Unbound: Worlds Apart”, este jocul românesc dezvoltat de Alien Pixel Studios.

Alien Pixel Studios a fost fondat în 2016 cu scopul de a dezvolta jocuri independente. Primul titlu al studioului – „Polandball: Can Into Space!” – a fost considerat un succes, fiind descărcat de peste 120 000 de ori pe dispozitivele mobile și pe PC.

După cum ați fost obișnuiți, ascultătorii noștri au avut ocazia de a câștiga exemplare ale jocului Unbound: Worlds Apart pentru PC (Steam).

În vara anului 2016, Alien Pixel Studios a început să lucreze, folosind Unreal Engine, la Unbound: Worlds Apart, un joc atmosferic 2D, bazat pe puzzle-uri și pe story mode, care se diferențiază de alte titluri similare prin abilitatea personajului principal de a deschide portaluri spre diferite alte dimensiuni, afectând astfel mediul înconjurător și inamicii.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -