AUDIO – EXCLUSIV / Totul despre „F1 2021”, într-o nouă ediție „Total Game”, doar la Sport Total FM!

Emisiunea „Total Game” a revenit la Sport Total FM sâmbătă, 24 iulie, de la ora 16:00, alături de realizatorii Narcis Drejan și Cosmin Aioniță. În cadrul emisiunii a avut loc introducea în tainele celui mai nou și spectaculos joc Formula 1 oficial: F1 2021.

Cosmin Aioniță, a precizat că noul simulator reproduce cursele de Formula 1, precum în viața reală. De exemplu jucătorii vor fi nevoiți să adapteze cauciucurile la condițiile de mers, pentru ca autoturismele să nu derapeze.

Lista cu noutăți include o nouă poveste în Story Mode, denumită Braking Point. Aici, jucătorii vor experimenta campionatul de Formula 2 și mai apoi vor progresa în Formula 1. Mai mult de atât, jucătorii vor putea experimenta stilul de viață atât pe circuit, cât și în afara lui.

Modul Carieră a fost extins cu opțiunea pentru doi jucători. Aceștia pot juca în tandem, fie în echipă (online), fie concurând unul contra celuilalt în cadrul unor curse desfășurate simultan.

Tot în modul Carieră, jucătorii vor găsi opțiunea Real-Season Start care permite începerea carierei în orice moment al sezonului, cu clasamente actualizate în timp real pentru piloți și constructori.

EA România a oferit ascultatorilor noștri două exemplare ale jocului F1 2021: unul pentru PlayStation (PS4/PS5) și altul pentru PC (Steam).

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -