AUDIO – EXCLUSIV / Paul Claudiu Cotîrleț, despre lansarea cărții Petrolul Moinești, povești cu Grigoraș, Moței, etc.

Fostul fotbalist Paul Claudiu Cotîrleț, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 26 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre lansarea cărții Petrolul Moinești, povești cu Burebista și șampionii Grigoraș, Moței, etc.

Cum s-a răzbunat Florin Halagian pe Victor Pițurcă după un penalty ratat: „I-a dat un pumn și i-a rupt nasul. Avea și un ghiul imens la unul dintre degete”

Inedita dezvăluire apare în cartea „O istorie a clubului Petrolul Moinești în interviuri și imagini”, semnată de Paul Claudiu Cotîrleț, a cărei lansare va fi peste două zile, joi 28 iulie 2021.

Lucrarea relatează o întâmplare de la începutul anilor 80. în urma unui interviu cu Gheorghe Burleanu – fost jucător al Ceahlăului Piatra Neamț, Sport Club Bacău și Oltul Scornicești. Acesta a jucat la Petrolul Moinești timp de un sezon 1996-1997.

Intervenția integrală poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Cine este Paul Cotîrleț

Paul Claudiu Cotîrleț s-a născut în Onești, în anul 1988. A absolvit Școală „George Enescu” și Liceul „Spiru Haret” din Moinești, iar în 2010 Facultatea de Istorie, Universitatea din București, secția de Relații Internaționale și Studii Europene. Are master în Politică Europeană și Românească, master în Diplomație și Istorie Politică, iar în prezent este doctorand la Universitatea din București.

Post-universitar a urmat cursurile Institutului Diplomatic Român, Colegiului Național de Apărare, Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc, Universității de Vară – Râmnicu Sărat, dar și cele ale Institut Barcelona D’Etudis Internationals și Școlii de Vară a CNMR. A studiat cu Bursă Erasmus la RWTH Aachen, Germania, dar a susținut și stagii de practică la Institutul Diplomatic Român și în Senatul României, la Comisia de politică externă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -