Audio | Emil Săndoi, pregătit să revină pe banca tehnică: “Am avut discuții”

Emil Săndoi a vorbit, la emisiunea “Fluier final”, despre o posibilă revenire în fotbal. Fostul selecționer al naționalei U21, ajuns la 59 de ani, își dorește să înceapă o nouă aventură pe banca tehnică.

Săndoi a dezvăluit că îi e dor de fotbal și că a avut câteva discuții în ultima perioadă cu anumite echipe de club, dar niciuna nu s-a concretizat.

“Eu am mai fost în niște discuții în perioada asta, dar n-a fost să fie. Poate nici eu n-am fost prea hotărât, poate nici persoanele care m-au contactat n-au fost atât de hotărâte. Poate a contat și faptul că suntem pe final de sezon.

Aș minți dacă aș spune că nu mi-e dor de gazon. Când faci asta o viață, e normal să te simți atașat total de fenomenul fotbalistic. Dar, până la urmă, trebuie să cântărim bine atunci când avem unele oferte. Nici nu trebui să te arunci așa la prima strigare. 

Câteodată, poate cântăresc mai mult decât ar trebui. Asta nu înseamnă că, pe parcurs, dacă va apărea ceva, nu voi da curs. Nu sunt pretențios, îmi place să construiesc. Asta am încercat să fac de fiecare dată și de multe ori am reușit.”, a spus Emil Săndoi, la Sport Total FM.

Emil Săndoi: “În fotbal, nu poți să știi ce se întâmplă mâine”

Emil Săndoi a fost întrebat și despre cât de aproape a fost să semneze cu FCU Craiova, rivala lui CSU Craiova, echipă pe care a antrenat-o în perioada 2014-2016.

“N-a fost să fie (N.r. – Despre posibilitatea să ajungă la FCU Craiova). Eu respect conducătorii care mă solicită. Nu pot să spun acum că am refuzat vreo echipă. Nu spun asta niciodată. 

Poate n-am fost hotărât în unele discuții pe care le-am avut cu unele cluburi. Poate și la unele cluburi, după ce au avut discuții cu mine, situația s-a redresat. Nu poți să spui exact. În fotbal, nu poți să știi ce se întâmplă mâine.

Nu știu dacă acum mai e cazul să semnez pe undeva. Mai sunt puține etape rămase. E adevărat, e pauza pentru meciurile echipei naționale și atunci să zic că ar fi o portiță în care, dacă te duci undeva, ai posibilitatea să pregătești în intervalul ăla și să reglezi anumite lucruri.”, a mai adăugat Săndoi.

Ascultă aici interviul integral cu Emil Săndoi:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -