Antrenorul Aurelian Roșca, dat afară de SCM Gloria Buzău după o înfrângere umilitoare

Echipa de handbal feminin SCM Gloria Buzău a rămas fără antrenor după ce conducerea clubului buzoian a încetat colaborarea cu Aurelian Roșca. Antrenorul care a câștigat Cupa și SuperCupa României în sezonul trecut a fost dat afară după o înfrângere umilitoare în fața unei echipe mult mai slab cotate.

Sâmbătă, 8 ianuarie, SCM Gloria Buzău a jucat primul meci oficial din acest an în fața propriilor suporteri, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Adversara din etapa a 10-a a Ligii Florilor a fost CS Dacia Mioveni 2012.

Favorită certă înaintea jocului, Gloria a dezamăgit în acest meci pe care l-au tratat ca pe unul amical. Mioveniul a marcat primele 3 goluri ale meciului, iar elevele lui Roșca și Ilie au înscris prima dată abia în minutul 5.

După eșecul înregistrat, conducerea SCM Gloria Buzău a anunțat că se desparte de antrenorul Aurelian Roșca:

„Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță încetarea colaborării de comun acord cu domnul Aurelian Roşca, antrenor principal al secției handbal feminin, începând cu data de 10 ianuarie 2022.

Din iunie 2021 până în prezent, domnul Aurelian Roşca a condus echipa de handbal feminin, alături de care a câştigat atât Cupa României Fan Courier, cât şi SuperCupa României, în sezonul 2021-2022.

Întreaga conducere a clubului, staff-ul tehnic şi sportivele îi mulţumesc domnului antrenor Aurelian Roșca pentru contribuția adusă handbalului buzoian şi pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi îi urează mult succes în cariera sa viitoare!”, se arată într-un comunicat de presă al clubului SCM Gloria Buzău.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -