Adrian Porumboiu: “După asmenea greșeli comise, trebuiau să-i spun la revedere! Să explice cei care îl învață să facă asta!”

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru și fostul patronul celor de la FC Vaslui, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 18 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația arbitrajului românesc.

Nu-mi pot explica cum măcar o dată pe an trebuie să comită încălcarea regulilor jocului. Probabil pot explica cei care îl învață să comită încălcarea drepturilor jocului. Nicidecum cei de la CCA, joacă două echipe, una trebuie să câștige, una trebuie să piardă. Nu este problema de generațiile de arbitrii, ci de generațiile care se perindă pe la federație și la Comisia Centrală a Arnitrilor și nu iau măsurile care se impun, adică dacă greșești în mod intenționat, îi poți spune la revedere.

(n.r.: Întrebat despre perioada în care Sebastian Colțescu arbitra în Liga 1 și venea înainte de meciuri să le vândă parfumuri patronilor din fotbal) Nu cunosc asmenea amănunte, cel puțin la mine nu a venit să vină parfumuri.

Spre deosebire de alții care vorbesc pe la televizor și văd că sunt și specialiști, apăruți ca nu știu ce, nici măcar nu știu că articolul 12 din Regulamentul Legilor Jocului, nu cunoaște că nu e lege, în schimb sunt legi penale, legi civile, mă rog, am văzut eu comentariul unui “profesionist”.“,a spus Adrian Porumboiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -