Adrian Iencsi, despre faza offside-ului la CFR Cluj – Rapid: “Cei de de la VAR probabil au încercat să dea acest echilibru, să se termine la egalitate

Rapid a remizat, scor 2-2, pe terenul campioanei CFR Cluj, iar o fază din prelungiri, în care un gol al ardelenilor a fost anulat pe motiv de offside de sistemul VAR, a stârnit discuții interminabile după meci.

Adrian Iencsi, fost jucător al Rapidului, a lăudat, în direct la Sport Total FM, jocul pozitiv al giuleștenilor, care au scăpat victoria printre degete, cu câteva ratări uriașe în repriza a doua.

“Cuvinte pozitive și mai ales pentru Rapid. Un joc în deplasare, în care Rapidul a avut o posesie superioară, ocazii mult mai clare de a marca. S-au primti 2 goluri pe greșeli, dar un joc foarte bun al Rapidului, păcat că nu au reușit să plece acasă cu cele 3 puncte.

La greșelile astea personale e foarte greu, ca fost jucător, să aduci vreun reproș. Se întâmplă, de foarte multe ori vedem și la echipele mari și în UCL, și portari care greșesc. Un lucru bun e că și-au creat ocazii și un lucru mai puțin plăcut că ratezi cu asemenea ușurință cu care puteai să aduci niște puncte de aur, dar ăsta e fotbalul”, a declarat Iencsi.

Întrebat de faza cotroversată a offside-ului, Iencsi a explicat:

“S-a discutat, cred că ne-a pus pe toți în dificultate și dacă aș spune că a fost sau n-a fost, lumea ar spune că sunt subiectiv. Aș vrea să fiu echilibrat, ca toți ceilalți, mai ales specialiștii în arbitraj, și las la părerea lor. E greu să mă pronunț, cred că dacă s-ar fi acordat gol, nimeni n-ar fi spus nimic. Ar fi fost discuții la același nivel că a fost offside, ar fi fost discuții în egală măsură.

Probabil că decizia a fost una din camera VAR, 100%, și probabil au încercat să dea acest echilibru, să se termine la egalitate. Dacă ar fi dat gol valabil CFR-ului, ar fi fost discuții mult mai ample, aprige, numulțumiri din partea Rapidului și a celorlalte competitoare, mă refer la echipele din play-off. Eu cred că cei din camera VAR au vrut să dea un echilibru și să termine discuțiile. A fost egalitate și așa o să rămână în istorie”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -