Adin Cojocaru, președintele FR Volei, după ce naționala de fotbal a câștigat titlul de echipa anului în ancheta ANS: “Să sperăm că vom fi mai buni anul viitor și să reușim să câștigăm și noi”.

Echipa naţională de fotbal a României, calificată la EURO 2024, a primit în cadrul Galei Sportului 2023 premiul pentru Echipa anului (sporturi de echipă masculin), deși naționala de volei masculin a obținut un rezultat mare la Campionatul European, locul 7.

Adin Cojocaru, președintele FR Volei, a comentat, în direct la Sport Total FM:

“Să vă răspund pe scurt, nu știu, chiar nu știu care au fost criterile de vot. Poate sunt subiectiv, uitându-mă la cei 3 de acolo, ordinea cred că era alta. A fost anunțat de către cei de acolo această ierarhizare, nu numai unde a participat echipa națională a României, și Blajul în partea cealaltă, a fost făcut de Asociația Presei Sportive, așa au spus, așa vă răspund. Probabil de acolo s-au ales.

Așa este, aveți dreptate. Și până la urmă, bun, nu este voleiul care a făcut ceva reprezentativ, dar un campion european sau unul mondial dărâmă tot la un moment dat. Dar asta a fost situația. Vă spun, m-aș fi bucurat și mi-aș fi dorit, pentru noi ca volei românesc, să fim apreciați, că se văd niște lucruri. Faptul că suntem în finală este un lucru apreciabil, am și mulțumit pe Facebook în nume personal, în numele federației, am mulțumit chiar doamnei președinte a Agenției că voleiul s-a regăsit în finală. Am zis ca anul acesta așa a fost să fie, să sperăm că vom fi mai buni anul viitor și să reușim să câștigăm și noi“, a declarat Adin Cojocaru.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -