Adi Iencsi a plecat de la Rapid, iar acum îi ține pumnii lui Neil Lennon: “Are o experiență fantastică”

Adi Iencsi s-a despărțit de Rapid în această vară, la finalul sezonului în care giuleștenii au încheiat Play-Off-ul din SuperLiga pe ultimul loc.

În direct la Sport Total FM, Iencsi a vorbit despre perioada recentă petrecută la Rapid, pe poziția de antrenor secund.

Fostul mare jucător din Giulești spune că nu regretă nimic și că încearcă să rămână cu lucrurile pozitive din această experiență:

“Nu există niciun regret. E doar o nemulțumire profesională că nu am reușit să ne îndeplinim obiectivele. Din orice experiență rămâi cu ceva. Întotdeauna trebuie să iei lucrurile bune. Putem numi și o frustrare pentru că a fost o muncă titanică. S-a construit un castel într-o perioadă de câteva luni și într-un timp foarte scurt s-a dărâmat. O pot numi o experiență de viață, pe care nu am mai trăit-o nici în cariera de fotbalist, nici de antrenor.

Vă spun sincer, eu mă simt un om împlinit. Eu am învățat de la antrenorii cu care am lucrat. Am avut cei mai mari antrenori din România și am încercat să urmez exact ceea ce făceau ei. Dar, din păcate, trăim alte vremuri și atunci am întâmpinat foarte multe dificultăți din punctul ăsta de vedere. De multe ori și eu îmi puneam întrebarea ‘Poate chiar sunt atât de căpos și dificil?’. Nu cred că am fost dificil niciodată. Sunt om comunicativ, căruia îi place să facă și glume și să spună lucrurile corect.”, a spus Adi Iencsi, la emisiunea “Fluier final”.

Adi Iencsi a vorbit și despre noul antrenor al Rapidului, Neil Lennon. El crede că numirea nord-irlandezului este de bun augur și își dorește ca acesta să obțină rezultate cât mai bune la cârma formației giuleștene:

“E o experiență nouă și pentru noi. Putem doar să-l susținem. Poate că și noi avem de învățat câte ceva de la acest antrenor. E un lucru bun, e un antrenor cu foarte mare experiență. A câștigat câteva campionate în Scoția, chiar dacă se vorbește că liga nu era așa de puternică la vremea respectivă. Eu nu sunt de acord cu asta. Omul ăsta are o experiență fantastică! Are un CV foarte, foarte interesant. E un om care e bine venit. Noi trebuie să-l primim cu bine și vom vedea rezultatele Rapidului.

Eu am încredere foarte mare în antrenorii români. Sunt foarte bine pregătiți. Avem o școală de antrenori foarte bună. Și avem antrenori români foarte talentați. Dar, în același timp, nu pot să nu primesc cu brațele deschise un antrenor care vine dintr-o țară foarte bine dezvoltată”, a mai declarat Iencsi.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -