Eugen Neagoe, fericit după Gloria Buzău – Hermannstadt 3-0: “Este o atmosferă foarte bună la echipă”

Eugen Neagoe s-a declarat foarte mulțumit după victoria răsunătoare obținută de Gloria Buzău în fața lui FC Hermannstadt, scor 3-0, în etapa a 13-a din SuperLiga.

În direct la emisiunea “Liga de Weekend“, antrenorul formației din Crâng și-a lăudat jucătorii pentru prestația solidă. Neagoe a avut un discurs special la adresa lui Constantin Budescu, care a contribuit din plin la victorie, cu o “dublă” superbă.

„A fost o victorie frumoasă. În fotbal nu îmi este teamă de nimic. Am mai trecut prin astfel de momente și le-am depășit cu bine. O situație grea este în continuare și în acest moment. E o situație neplăcută, suntem jos în clasament. Dacă reușim să câștigăm 2-3 meciuri, altfel vor sta lucrurile.

Am făcut un joc foarte bun (n.r. – contra lui Hermannstadt), mai ales în a doua repriză. A fost spectacol. Am reușit să aducem și câțiva jucători când am venit eu la Buzău. Am reușit să facem 6 transferuri într-o lună și jumătate. Cu unii am mai lucrat. Au înțeles foarte repede ce vreau de la ei și începem să arătăm bine.

Am spus întotdeauna că Budescu este un jucător foarte valoros și un băiat de caracter. Am mai lucrat cu el, știu foarte bine ce își dorește de la fotbal. Și el a înțeles ce îmi doresc de la el. Este un jucător important și i-am spus că trebuie să tragă echipa după el.

Se vede în jocul lui, joacă cu plăcere pentru că iubește fotbalul. Sigur, este ajutat și de colegii lui. Cu toții fac o muncă foarte bună. Și el se antrenează bine. Prin felul lui de a fi, se face foarte plăcut în vestiar. Este o atmosferă foarte bună la echipă pe care o creează și rezultatele.”, a spus Eugen Neagoe, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -