ZI DE PARIURI | Începem weekend-ul cu o nouă etapă din SuperLigă

Dacă este vineri înseamnă că avem startul unor noi etape din campionatele europene. Începe SuperLiga, dar avem și meciuri din Italia, Spania, Franța și Germania. Superbet are cele mai bune cote, dar și oferte variate, așa că hai să îți dăm detalii despre meciurile importante ale zilei, iar tu iei cele mai bune decizii pentru biletele tale verzi.

PETROLUL PLOIEȘTI – FC HERMANNSTADT

Etapa a 11-a din SuperLiga va fi deschisă de confruntarea dintre două formații care sunt vecine de clasament, la limita locurilor de play-off. Petrolul Ploiești este pe locul 6, cu 15 puncte, iar Hermannstadt stă pe 7, cu două puncte mai puțin.

Dacă în clasament situația este echilibrată între cele două trupe, la nivelul meciurilor direct sibienii au un avantaj consistent de 4-1 la victorii, din nouă partide susținute oficial contra prahovenilor. Anul trecut, a fost 0-0 în ambele dispute din sezonul regulat, iar apoi, în play-out, Hermannstadt s-a impus cu 2-0. Singura victorie a ploieștenilor în fața sibienilor este cea din 13 februarie 2023, 2-0 pe teren propriu.

Opt din cele nouă meciuri head-to-head s-au terminat cu ”Under 2,5 goluri”.

DINAMO BUCUREȘTI – FC BOTOȘANI

Continuă sezonul bun pentru Dinamo. În ciuda problemelor de lot, alb-roșiii au rămas pe podium și după etapa a zecea, ocupând locul 3, cu 16 puncte. La prima vedere, bucureștenii sunt favoriți în fața Botoșaniului, gruparea moldoveană, care mai are un meci restant de jucat cu FCSB, aflându-se abia pe 15, cu șapte puncte.

În sezonul regulat din 2023/2024, dinamoviștii au învins în ambele manșe, cu 1-0, respectiv 2-0. Botoșănenii s-au revanșat acasă în play-out, când au marcat pe final pentru 2-1, în condițiile în care de la finele primei părți au jucat în superioritate numerică. Din 26 de meciuri în prima ligă, oaspeții de vineri au un avantaj de 11-10 la victorii contra dinamoviștilor. Statistica indică o partidă strânsă, ultimele șase jocuri directe din fief-ul lui Dinamo terminându-se cu scoruri la o diferență de cel mult un gol.

AC MILAN – LECCE

După victoria din Derby della Madonnina, Milan va juca împotriva lui Lecce, vineri seara, pe San Siro, în primul meci al etapei a șasea din Serie A. ”Diavolii” vor să confirme succesul obținut în fața lui Inter și să arate că s-au întors în lupta pentru primele locuri, după startul prost de sezon.

Milan a dat cel puțin 2 goluri în fiecare din ultimele 8 meciuri cu Lecce. Milan nu a mai pierdut în fața lui Lecce din aprilie 2006 (0-1 pe Via del Mare). De atunci, a câștigat de 7 ori și a remizat de 5 ori. Pe San Siro, Lecce nu a mai câștigat în fața lui Milan din octombrie 1997 (2-1). Din acel moment, au fost 10 victorii ale rossonerilor și 2 egaluri.

BORUSSIA DORTMUND – BOCHUM

Borussia Dortmund are parte de o programare fericită, în sensul că va juca vineri, o zi în care a ajuns la 37 de meciuri consecutive fără înfrângere în Bundesliga. Ultimul eșec datează de pe 30 ianuarie 2004, suferit în marele Revierderby, 0-1 cu Schalke 04. În acest sezon, ”galben-negri” au mai jucat o dată vineri seara și au livrat corespunzător.

Pe ”albaștri” îi așteaptă acum un nou sezon greu, dacă ținem cont de modul în care au început. Deși au un nou antrenor, pe Peter Zeidler, cel care și-a petrecut precedenții șase ani în Elveția, la St. Gallen, aceștia au început prost stagiunea. Au pierdut în Cupă, la Regensburg, după care au fost învinși în primele trei etape din Bundesliga, de Leipzig, Gladbach și Freiburg.

După pauza internațională, lucrurile au arătat puțin mai bine pentru Bochum, în sensul că a dat primul gol la Freiburg, după care a obținut primul punct, după un 2-2 cu Holstein Kiel. În etapa precedentă, echipa lui Zeidler ar fi trebuit să câștige însă, în fața nou-promovatei, pe teren propriu. A condus cu 2-1, dar a fost egalată în minutul 89.

REAL VALLADOLID – MALLORCA

Cele două formații nu s-au mai întâlnit din sezonul 2022/2023, la finalul căruia a retrogradat Valladolid. Atunci, Mallorca a câștigat meciul tur, de acasă, scor 1-0, iar la retur, la Valladolid, a fost meci egal, 3-3. Înainte de acel sezon, însă, Valladolid câștigase șase meciuri la rând în fața echipei din Baleare, în toate competițiile oficiale.

În ultimele patru dueluri directe de pe Jose Zorrilla, Valladolid a câștigat de trei ori, iar o dată a fost egal. De remarcat și că ultimele 10 confruntări directe de pe terenul alb-violeților au avut peste 2,5 goluri marcate.

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi pe site și în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante!

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -