Eugen Neagoe a tras concluziile după “thriller-ul” FC Botoșani – Gloria Buzău 3-3: “Mi-am dorit un meci spectaculos!”

FC Botoșani și Gloria Buzău au fost protagonistele unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri ale noului sezon din SuperLiga.

Cele două formații au încheiat la egalitate, scor 3-3, la finalul unui duel electrizant, cu răsturnări de situație, goluri superbe și dramatism resimțit până în ultimele secunde.

În direct la emisiunea “Fluier final”, Eugen Neagoe a vorbit despre partida de la Botoșani. Antrenorul Gloriei Buzău s-a arătat mulțumit de faptul că echipa sa a marcat de 3 ori, însă i-a displăcut că a încasat la fel de multe goluri.

În același timp, Neagoe a comentat și eurogolul marcat de Aldair de la jumătatea terenului în poarta lui David Lazar, goalkeeper-ul Buzăului:

„Stau foarte bine cu tensiunea, n-am avut probleme. Am o experiență destul de mare și nu mai intru în panică în timpul meciului. A fost un meci spectaculos. Mi-am dorit un meci spectaculos și să plecăm cu cele 3 puncte. Din păcate, am plecat cu unul singur. Am reușit să marcăm 3 goluri în deplasare și am mai avut 2 ocazii imense de singur cu portarul.

Și eu îmi doresc să jucăm frumos și spectaculos, dar să nu primim goluri. Faza defensivă n-a fost în regulă. Sunt puțin mâhnit după acest joc. Totuși, cred că este rezultatul corect. Noi am avut ocaziile mai clare, iar ei au avut posesia mai bună în a doua repriză.

Nu este posibil să iei gol de la mijlocul terenului. Am vorbit cu David. Ok, a făcut o greșeală. Cu toții greșim, poate și eu la rândul meu fac greșeli. Dar trebuie să fim mai concentrați și mai atenți. Sunt jucători cu experiență mare, valoroși și nu avem voie să facem asemenea greșeli.

Important este ca noi să ne asumăm ceea ce facem și să fim mai responsabili la următoarele jocuri, să nu mai facem greșeli. Mulțumit voi fi la finalul campionatului dacă vom rămâne în prima ligă. Mi-aș dori să mai aducem câțiva jucători valoroși pentru a mai ridica nivelul echipei. Ne trebuie încă 2 jucători de atac. Din păcate, încă nu i-am găsit. Vreau să aducem jucători care ne pot ajuta.”, a spus Eugen Neagoe, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -