Reacția lui Dănuț Lupu după ce Mario Iorgulescu a scăpat de pedeapsa cu închisoarea: “Eu am greșit și am plătit. Pe băiatul ăla îl cheamă Iorgulescu…”

Dănuț Lupu a povestit că n-a fost primit înapoi la CS Dinamo, după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul internațional a stat 6 luni în spatele gratiilor, după ce a condus în mod repetat fără carnet.

În direct la Sport Total FM, Lupu a fost întrebat dacă i se pare corect că el a fost arestat, în timp ce Mario Iorgulescu se află în libertate după accidentul mortal provocat în 2019 în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor.

Fiul lui Gino Iorgulescu a scăpat de condamnarea de 13 ani și 8 luni. Curtea Supremă a decis să anuleze pedeapsa lui Mario. Judecătorii au decis că faza apelului trebuie rejudecată la Curtea de Apel din Capitală.

Dănuț Lupu consideră că numele Iorgulescu a cântărit decisiv în luarea deciziei respective, în timp ce pe el numele său nu l-a ajutat:

“Mi-aș fi dorit să mă întorc la CS Dinamo, dar n-am fost primit înapoi. M-am dus la CS FC Dinamo, echipa domnului Badea. Nu vreau să fiu răutăcios, Doamne ferește! Cu astfel de lucruri n-am cum să fiu răutăcios. Dar pe băiatul ăla îl cheamă Iorgulescu, iar pe mine mă cheamă Lupu.

Eu am greșit. Poate nu e o greșeală atât de gravă încât să te duci să faci pușcărie. Până la urmă nu eram nici băut, nici drogat, n-am făcut nici accident. Dar nu mai are importanță. Am greșit, am plătit. Eu cred că s-a vrut să fiu scos în evidență.”, a declarat Dănuț Lupu, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -