George Gabriel Moise, sportivul cu dizabilități devenit campion european la culturism, și-a spus povestea extraordinară la Sport Total FM: “Pur și simplu e vorba de muncă”

George Gabriel Moise este un adevărat exemplu de urmat în sport și, mai ales, în viață. George este un sportiv român cu dizabilități care a devenit campion european la culturism.

George a cucerit aurul la categoria Men Wheelchair Bodybuilding, din cadrul Campionatului European de fitness și culturism. El a fost urmat în clasament de conaționalul Andrei Câmpan.

Invitat special la emisiunea “Liga de Weekend”, moderată de Daniel Nazare, George Gabriel Moise a vorbit despre povestea sa extraordinară din sport.

George și-a început cariera profesionistă de culturist în urmă cu 4 ani, iar într-un timp relativ scurt a reușit să cucerească aurul european.

Sportivul nostru a explicat că secretul succesului, indiferent de obstacolele apărute în cale, este munca.

“Totul a fost posibil cu multă muncă. Vă dați seama că a trebuit să trecem peste aceste probleme. Eu mă consider ca o persoană normală. Dacă un om normal poate să facă asta, eu de ce n-aș putea? Adică n-am văzut nicio problemă. Pur și simplu era vorba de muncă, atâta tot.

Am început culturismul profesionist în 2020. Atunci a fost primul concurs. (N.r. – De ce ai ales culturismul?) Cred că a fost o întâmplare. M-am apucat să merg la sală pentru mine, pentru sănătatea mea, așa cum îi îndrum și pe alții. Să facă mișcare. Asta mi-a fost cel mai la îndemână.

Toată viața am stat prin spitale și eram obișnuit cu aparatura de recuperare care seamănă oarecum cu cea dintr-o sală. Mi-a fost familiar să rămân aici. Ani și ani la rând am făcut sport, iar soția mi-a zis să încerc să concurez și eu la culturism. Mi-am spus că dacă alții pot, eu de ce nu pot?”, a spus George Gabriel Moise, la Sport Total FM.

Ascultă interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -