Vivi Răchită, despre pagubele produse de suporterii olteni: „Punem furtunul cu apă pe ei data viitoare”

Vivi Răchită, fost jucător și antrenor principal al Petrolul Ploiești, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 22 septembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu despre dezastrul pe care suporterii FCU Craiova 1948 l-au lăsat în urmă.

Suporterii Petrolului și cei ai lui FCU Craiova 1948 s-au războit pe parcursul meciului disputat la Ploiești, oltenii au aruncat cu torțe în direcția prahovenilor, care i-au apostrofat la foc continuu.

„Am fost dimineața la stadion la ora 7 și am contabilizat daunele: 18 scaune rupte, 2 arse, multă mizerie din sectorul oaspeților… Am luat decizia ca administratorii să nu le înlocuiască, vor veni și alte galerii și le vor distruge și pe celelelate.

E doar o chestiune de timp. Am impresia că acești băiețași nu se uită la meci, vin pentru alte lucruri aici. Nu înțeleg de ce se îmbracă în negru, nu știu ce e în mintea lor.

Am vorbit cu un angajat al clubului care are un furtun cu apă puternic. La următorul meci ar fi bine să-l folosim dacă se mai prinde o torță. Punem furtunul cu apă pe ei”, a declarat Vivi Răchită la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -