Victor Becali, despre neconvocarea lui Ianis Hagi: “A trecut printr-o perioadă grea. Unui jucător trebuie să-i dai puțină încredere, avea nevoie de o mână de ajutor”

Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Ianis Hagi pentru meicurile cu Andorra și Belarus, jucătorul lui Rangers fiind abia revenit după o accidentare.

Decizia a stârnit controverse, iar Gică Hagi chiar a ieșit public și a adresat problema, spunând că fiul său ar fi meritat să prindă lotul.

Victor Becali a comentat, în direct la Sport Total FM, neconvocarea lui Ianis Hagi.

“Chiar dacă el n-a jucat de atât timp, a trecut printr-o perioadă mai grea, noi nu suntem o echipă așa grozavă acum și să spui că nedreptățești pe cineva. Un antrenor trebuie să se orienteze în anumite momente. Un jucător care a trecut printr-o perioadă din asta, trebuie să-i dai puțină încredere, asta e părerea mea și credeți-mă că nu sunt subiectiv.

Asta e părerea mea, nu înseamnă că cineva trebuie să facă așa. În mod normal, în privința lui Ianis, aș putea fi subiectiv, că îl știu de mic, sunt prieten cu taică-su, a crescut sub ochii mei. În anumite situații, unui jucător trebuie să-i dai puțină încredere, ar fi avut nevoie de o mână de ajutor în momentul ăsta. Trebuie să ajutăm fotbaliștii, că e un jucător foarte important pentru echipa națională. Sigur că nu poate fi ce a fost taică-su, dar este un jucător pe care putem conta în anii următori. Poate să nu joace titular, așa cred eu că ar face un antrenor, să-i dea încredere jucătorului, mulți antrenori au făcut chestii de genul ăsta.

Iordănescu e cel care decide, el răspunde de chestiile astea”, a declarat Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -