Victor Becali, despre naționala României: “Niciun meci nu seamănă cu altul, dar la noi cam seamănă. Noi cu oricine avem probleme deocamdată”

România a câștigat al doilea meci al lunii septembrie din campania de calificare pentru EURO 2024, scor 2-0 cu Kosovo, însă jocul nu a convins. 

“Tricolorii” au o șansă bună să se califice la EURO 2024, fiind pe locul 2, cu 12 puncte, cu 1 punct mai multe decât Israel și la 2 puncte în spatele liderului Elveția.

Victor Becali a comentat, în direct la Sport Total FM, prestația României, acesta afirmând că nu mai sărbătorește, ci doar se bucură pentru victorie.

“Nu mai sărbătoresc, doar mă bucur pentru victorie, că suntem departe de a sărbători. Mă bucură doar rezultatul, atât, ce altceva. M-aș fi bucurat mai mult, jocul nu poate să mă bucure și nu poate să bucure pe nimeni. M-aș fi bucurat și mai mult dacă ar fi făcut egal Israelul. Mă uitam la meci și spunea comentatorul că Israelul e obișnuită să dea gol în minutul 90, exact așa a fost. Am avut și noi noroc, putem să ne văităm de multe, dar numai de noroc nu.

Niciun meci nu seamănă cu altul, dar la noi cam seamănă, asta e problema. Noi cu oricine avem probleme deocamdată. Cu Andorra nu cred că avem probleme, dar cu Belarus va fi greu. Dar cine știe, cum se spune, victoriile aduc victorii. Poate începe să se lege și la noi, să dea Dumnezeu. Avem așa speranță, suntem în cărți.

Cu o echipă care a jucat în 10 oameni atât timp, e complicat să zici că Edi a nimeri schimbările, dar dacă a câștigat, le-a nimerit. E mai norocos Edi Iordănescu, pentru că Anghel Iordănescu avea echipă. Putem interpreta așa, că Anghel Iordănescu avea noroc că avea echipă, avea jucători”, a declarat Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -