Un antreprenor a alergat peste 100 de km în jurul Guvernului, în semn de protest

Cosmin Răileanu, un antreprenor din Râmnicu Sărat, a alergat 160 de ture în jurul Guvernului, pe o distanță totală de peste 100 de kilometri, în semn de protest.

Alergătorul de distanțe lungi spune că a vrut să tragă un semnal de alarmă asupra măsurilor fiscale noi adoptate care nu sunt în favoarea mediului de afaceri.

Din păcate, acesta a declarat, în direct la Sport Total FM, că nu a fost contactat de nimeni din Guvern.

“Am venit în București să trag un semnal de alarmă, eu sunt antreprenor și măsurile fiscale care s-au luat, din păcate, nu sunt foarte favorabile mediului antreprenorial. Am hotărât să fac un protest într-un mod inedit, am alergat în jurul Guvernului timp de 14 ore pentru că un antreprenor muncește în jur de 14 ore pe zi ca să plătească taxe la stat 10-11 ore și 3-4 ore ce mai rămâne.

N-a fost niciun incident, am alergat 160 de ture, 100 și ceva de kilometri și a durat 14 ore. De la 7 dimineața până la 21 seara. S-a mediatizat, dar nu știu ce impact va avea.

Doar televiziunile au intrat în contact cu mine, doar jurnaliștii, oamenii de pe stradă și cam atât”, a declarat acesta.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -