Talpan, noi dezvăluiri în scandalul cu Oprița: “I-am spus că dacă eram comandantul clubului, în secunda doi îl demiteam. Ce l-a deranjat atât de mult?”

Florin Talpan și Daniel Oprița se află în conflict direct, după ce antrenorul CSA Steaua a spus că juristul clubului l-a sunat pentru a-i cere demisia.

În direct la Sport Total FM, Talpan a declarat că nu este mulțumit de locul pe care CSA Steaua îl ocupă și că, dacă ar fi fost comandantul clubului, l-ar fi demis imediat pe Daniel Oprița.

“Haideți să vă spun cum a fost și am probat lucrul ăsta, vă pot trimite pe WhatsApp convorbirea care a fost. M-a sunat pe mine sâmbătă și m-a luat la întrebări ca de ce am afirmat eu, la Fanatik cred, că i-am reproșat faptul că a luat bătaie cu 5-1 la Iași. Era foarte pornit asupra mea, el m-a sunat, nicidecum eu. Da domnule Oprița, n-aveți rezultate, care e problema, ce vă dezamăgește așa tare? Mi-a zis că nu e treaba mea, că nu știu ce.

După care, când i-am spus că nu are rezultate, mi-a închis telefonul. L-am resunat și i-am zis: “Domnule Oprița, dar faceți bine ceea ce faceți? De ce ați închis telefonul?”. E o chestie tare aiurea să nu participi la discuția care avea loc atunci. Problema este că tot așa foarte scurt am terminat convorbirea. Duminică tot el m-a sunat, nu i-am mai răspuns la telefon, mă gândeam ce vrea să-mi comunice. Ori să-și ceară scuze, ori, având în vedere ce s-a întâmplat după, cred că el în continuare voia să se certe cu mine. Mărturisesc sincer, am luptat mult pentru clubul ăsta și după cum bine știți, să câștig în instanță marca, numele, palmaresul, mi-a trebuit 22 de ani.

Faptul că am avut o opinie și i-am spus “Măi Daniel Oprița, tu nu ai rezultate, nu este normal, eu mă lupt să formulez acea acțiune contra FRF”. Era pe loc de promovare, pe locul 2, dar echipa asta trebuie să termine pe locul 1, așa mi se pare normal, suntem la Steaua. Din punctul meu de vedere, în acest moment are drept de promovare. Legea Sportului nu interzice, regulamentele FIFA și UEFA nu interzic. Cu FCSB, FRF a făcut mai multe compromisuri. Eu mergeam pe miza că vom câștiga campionatul pe locul 1 și vom merge la federație cu memoriu, cu ce avem, să solicităm să ne primească în Liga 1 pe merit sportiv. Dar voiam să avem rezultate. Daniel Oprița nu a mai avut rezultate, mă refer la ultimele 5 meciuri, care au fost catastrofale, am fost elimiți din Cupă, o altă dezamăgire mare. Ne dădea dreptul să jucăm în cupele europene, vedeți ce echipe sunt calificate în Cupa României. Noi dacă suntem așa de buni și întreb pe domnul Oprița, de ce nu am riscat? Ne calificam mai sus în Cupa României.

Nu vorbesc în calitate de suporter, ci în calitate de reprezentant al clubului care face parte din conducere, pentru că și eu fac parte din conducerea clubului, nu sunt un om de pe stradă, am 22 de ani de activitate și cred că cunosc foarte bine. Sunt aproape cel mai vechi din CSA, nu cred că poate să-mi dea cineva lecții. Nu se pune probelema, într-adevăr, nu pot eu să-l demit, dar mi-am spus punctul de vedere. I-am spus că dacă eram comandantul clubului, în secunda doi îl demiteam. Ce l-a deranjat atât de mult? E o opinie, el n-avea rezultate, mi se pare că facem din țânțar armăsar”, a declarat Talpan.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -