Suma pe care o va încasa CFR Cluj dacă se califică în turul 3 preliminar al Champions League

CFR Cluj va încasa o sumă importantă dacă se va califica în turul 3 preliminar al Champions League. Ardelenii s-au impus în primul meci cu Lincoln Red Imps, din turul 2 preliminar, scor 2-1, și sunt favoriți la calificare.

În eventualitatea unei calificări în turul 3 preliminar, CFR Cluj își asigură calificarea în grupele Conference League și va încasa 3 milioane de euro, indiferent de rezultatele pe care le va obține în continuare în turul 3 UCL, play-off UCL sau play-off Europa League. Totodată, ardelenii vor primi 500.000 de euro pentru fiecare meci câștigat în grupele Conference League și 166.000 de euro pentru rezultatele de egalitate.

Bineînțeles, suma încasată de campioni poate crește. CFR Cluj trebuie să treacă de câștigătoare dintre Slovan Bratislava și Young Boys, iar apoi de o echipă precum Dinamo Zagreb, Salzburg sau Slavia Praga, în play-off, pentru a se califica în grupele Champions League. În acest caz, ardelenii ar primi de la UEFA peste 15 milioane de euro.

Dacă CFR ajunge în grupele Europa League, UEFA o va răsplăti cu 3.6 milioane de euro, la care se adaugă 500.000 de euro pentru fiecare victorie și 166.000 de euro pentru fiecare rezultat de egalitate.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -