România a cucerit 3 medalii la CM de fitness pentru copii! Tanita Groza Zetea, pentru Sport Total FM: “Copiii s-au dedicat trup și suflet”

Tanita Groza Zetea a vorbit la emisiunea “Liga de Weekend”, moderată de Daniel Nazare, despre Campionatul Mondial de fitness pentru copii, desfășurat recent în Serbia.

România a participat cu 12 copii, reușind să cucerească 3 medalii: 2 de argint și 1 de bronz.

Membru al Federației Române de Culturism și Fitness și, în același timp, secretar general al Federației Balcanice de Culturism și Fitness, Tanita Groza Zetea spune că fitness-ul este pe o pantă ascendentă în țara noastră și în rândul celor mici.

Ea speră ca, în viitorul apropiat, cei mici să aducă medalii de aur pentru România:

“A fost o reală bucurie să fim prezenți și în acest an la Campionatul Mondial de fitness pentru copii. Au fost peste 10 țări participante. Am avut participanți chiar și din Mexic și Venezuela. Au fost peste 200 de sportivi.

România a participat cu 12 copii, am reușit să obținem 2 medalii de argint și una de bronz. Promitem să ne pregătim și mai bine pentru anul viitor deoarece a fost un nivel foarte ridicat de performanță. Copiii s-au dedicat trup și suflet. Sunt convinsă că dacă ne pregătim în continuare și ne axăm pe aceste discipline, lucru care deja se întâmplă în România, vom deveni campioni mondiali și acolo.

Copiii încep de la o vârstă destul de fragedă. Avem participanți de la 6 ani în sus. Nu înseamnă că se pregătesc cu greutăți, trebuie doar să aibă o alimentație corectă. Într-adevăr, cei care au mobilitate bună sunt avantajați.”, a spus Tanita Groza Zetea, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -