Răzvan Zăvăleanu, despre acuzațiile asupra lui Steliano Filip privind pariuri suspecte: “Dacă se adeverește, îmi doresc ca vinovații să plătească”

O anchetă în cadrul departamentul de Integritate și Antifraudă al FRF a fost declanșată, după ce, la meciul Mioveni – Dinamo din sezonul trecut, au apărut suspiciuni pe piața de pariuri, sume neobișnuit de mari plasate pentru încasarea unui cartonaș galben de către Steliano Filip și încasarea unui cartonaș galben în primele 25 de minute.

La acel meci, Steliano Filip a primit cartonaș galben, primul al meciului și înainte de minutul 25, după 4 faulturi repetate în doar câteva minute.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a comentat evenimentele la Sport Total FM, și a spus că își dorește ca vinovații să plătească, dacă acuzațiile se confirmă.

“Pentru mine, această veste a fost evident o surpriză. Sper să nu se confirme nimic din toate lucrurile acestea. A fost absolut neașteptat pentru că eu am avut încredere în jucătorii care au trecut pe la Dinamo în acestă perioadă și nu mi-am închipuit niciodată că astfel de lucruri se pot întâmpla și sper că nici nu s-au întâmplat. Deocamdată, înțeleg că vorbim de o anchetă în curs și urmează să vedem rezultatele. Am discutat puțin cu Steliano în această seară, el spune că nu e nimic adevărat și că-mi garantează că nu e nimic adevărat și că nu s-a pretat la astfel de jocuri.

Eu sper, în primul rând, pentru binele lui să fie așa cum a spus. Așa cum am mai declarat, dacă se adeverește, îmi doresc ca cei vinovați să suporte consecințele pentru că nu te poți juca cu asemenea lucruri. Toată lumea știe că sunt interzise astfel de practici, mai ales în contextul în care se găsea Dinamo la vremea respectivă ar fi cu atât mai rușinos. Dar până la proba contrarie aș vrea să cred în nevinovăția lui Steliano. N-avem date concrete, doar așa niște speculații și n-aș vrea să intru acolo.

Cred că e rușinos pentru orice echipă să se întâmple astfel de lucruri. Pe de altă parte, actele individuale ale unor persoane nu pot păta imaginea unui club. Dacă ținea de acțiunile clubului, am putea spune, însă nu putem controla acțiunile individuale ale unor persoane care sunt responsabile”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -