Radu Voina suspectează că Alexandru Dedu va frauda alegerile FRH: “Schimbă delegațiile, oamenii de handbal din teritoriu sunt schimbați cu profesorul de religie. Ăla vine cu dedicația clară”

Radu Voina, fost campion mondial de handbal în 1974 și fostul selecționer al ambelor naționale, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre alegerile de la Federația Română de Handbal, care vor avea loc mâine, 28 aprilie, și care devin tot mai tensionate.

Alexandru Dedu, președintele în funcție, își dorește un al treilea mandat, însă are concurență serioasă din partea fostului arbitru internațional Constantin Din, fostului jucător Bogdan Voina, fiul lui Radu Voina, dar și al profesorului Maximilian Gavrilă.

Oamenii din handbal acuză că Alexandru Dedu organizează intenționat un dineu cu delegații cluburilor, chiar înainte de scrutin, pentru a îi indupleca să îl aleagă din nou. De asemenea, fostele glorii nu vor avea dreptul să fie prezente în sală la alegerile generale FRH, la ordinul lui Dedu.

Radu Voina spune că are informații din teritoriu că oamenii de handbal ai structurilor sportive sunt înlocuiți pe ultima sută de metri, iar îl locul lor vor vota alți profesori care nu au legătură cu handbalul.

“Dacă ne luăm după declarațiile președintelui în funcție, el câștigă din primul tur, numai că ghinionul lui că în primul tur sunt și ceilalți participanți. Din ce am auzit și cu confirmare din teritoriu, lucrurile se schimbă, se accelerează. Domnul Dedu stă la biroul lui, are pălmașii care aleargă ăentru el, care-s angajații federației și el dă telefoane și schimbă delegațiile. Oamenii de handbal din teritoriu anunță că au fost schimbați, au primit ordin să meargă profesorul de religie, de pshiologie sau cel de la rugby. Ăla care nu e de la handbal vine cu dedicația clară, nu e prima dată când se întâmplă, dar la români merge.

V-ați gândit vreodată că fostele glorii nu o să aibă dreptul să ia cuvântul? N-avem nici dreptul să participăm în sală. Păi dacă lucrurile sunt așa de albe și curate cum se laudă actuala conducere, de ce le e frică de niște oameni în vârstă, care întâmplător au făcut și ei un pic de handbal? De ce frica asta? Asta numai din cauza fricii”, a declarat Radu Voina, la emisiunea Execuții Matinale.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -