Poli Iași dă lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. Silviu Lung jr. a semnat!

Portarul Silviu Lung Jr. a semnat cu Politehnica Iaşi a anunţat, duminică, gruparea din Superliga.

Portarul născut la Craiova în ziua de 4 iunie 1989 și-a încheiat traseul sportiv în Arabia Saudită, la echipa Al-Raed. Primele pași în fotbal i-a făcut la Universitatea Craiova, club pentru care a activat și în rândul seniorilor până în anul 2011. Cariera lui Silviu Lung Junior a cunoscut și alte destinații, cum ar fi Astra Giurgiu, de unde a părăsit terenul pentru a se alătura echipei Kayserispor din Turcia. Acolo a jucat cu asiduitate până în vara anului 2022, când și-a mutat performanțele în Arabia Saudită.

Un lucru notabil în parcursul lui Silviu Lung Junior este abilitatea sa de a se impune ca titular în fiecare echipă la care a evoluat. În palmaresul său se regăsesc 218 apariții în Liga 1, 125 de prezențe în prima ligă a fotbalului turc și 27 de participări în competiția de primă categorie din Arabia Saudită.

Totodată, Silviu Lung Junior are experienţă importantă şi în cupele europene, unde a evoluat în 36 de partide. Portarul a bifat şi trei prezenţe în echipa naţională a României dar şi 19 la selecţionata U21.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -