Poli Iași a început deja pregătirile. Leo Grozavu: “Avem treabă multă! N-am stabilit obiectivul deocamdată, trebuie să avem lotul complet”

Proaspăt revenită în Superligă, Poli Iași e prima echipă care a început pregătirile pentru noul sezon.

Leo Grozavu a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre planurile echipei, campania de achiziții și despre stabilirea obiectivului, care va fi făcută după definitivarea lotului.

“Avem treabă multă! N-am auzit ce a spus Mihai Stoica, noi ne facem singuri temele, fără să ne zică alții. Așa că am pornit mai devreme. Suntem puțin în întârziere cu jucătorii, piața nu se mișcă. Avem țintele, dar toată lumea mai așteaptă, fiecare își dorește să prindă ofertă mai bună, de asta nu suntem stabilizați la nivel de lot. Avem de lucru, incercăm tot felul de variante, pentru că trebuie să fim pregătiți, dacă pierdem un jucător, trebuie să aducem altul.

Din nefericire avem aceste reguli impuse de ligă care nu ne permit să aducem foarte mulți jucători. Lotul e destul de complet, avem nevoie de 8 jucători români sau crescuți la nivel național, 4 crescuți la nivel de club și automat neavând toate criteriile îndeplinite, pierzi locuri de pe lista de 25 și nu ai unde să aduci foarte mulți jucători. Deși asa am spus inițial, că trebuie să aducem 10 jucători, în condițiile date, mai mult ca sigur nu va fi nevoie, dar 5-6-7, va fi nevoie.

N-am stabilit obiectivul deocamdantă, până în momentul în care nu vom avea lotul complet incă nu putem vorbi despre obiective. Când vom avea lotul stabil, mai mult ca sigur că vom stabili și un obiectiv”, a declarat Leo Grozavu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -