Pică varianta Dan Petrescu la națională? “Bursucul” are pe masă o ofertă de 4 milioane de euro pe an

Dan Petrescu este favorit să preia naționala României, dar antrenorul le-a spus lui Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, care au mers special la Cluj-Napoca pentru a-l convinge, că va oferi un răspuns după 20 decembrie, când CFR Cluj are ultimul meci din acest an.

Se pare că “Bursucul” nu duce lipsă de propuneri și are pe masă o ofertă uriașă, de la un club din Emiratele Arabe Unite, de 4 milioane de euro pe an, mult peste nivelul Ligii 1 sau cel al naționalei, scrie Gazeta Sporturilor.

Dan Petrescu nu a oferit niciun răspuns și vrea deocamdată să se concentreze pe finalul de an la CFR Cluj.

În prezent, tehnicianul din Gruia câștigă 25.000 de euro pe lună, pe un contract de 3 sezoane, adică o sumă totală de 850.000 de euro. În plus, Petrescu mai are stabilite diferite bonusuri pe performanță, cel mai mare fiind de 700.000 de euro pentru calificarea în grupele Champions League.

Este de așteptat ca Dan Petrescu să plece de la CFR Cluj la finalul acestui an, având în vedere că a intrat în conflict cu anumiți jucători din lot.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -