Petre Grigoraș: “CFR e principala candidată la titlu. Are un mic avantaj și din punct de vedere al experienței, al antrenorului, al jucătorilor”

Petre Grigoraș, antrenor la Axiopolis Cernavodă, a dat lovitura de start în meciul de la Ovidiu dintre Farul Constanța și CFR Cluj, însă nu le-a purtat noroc gazdelor, care au pierdut cu 3-0.

Tehnicianul a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre scăderea de formă a echipei lui Gică Hagi, dar și despre lupta la titlu, care se va da între 3-4 echipe, după părerea acestuia. Petre Grigoraș a punctat că CFR Cluj rămâne principala candidată la titlu, indiferent de poziția din clasament, datorită exprienței și valorii lotului.

“CFR întotdeauna a fost principala candidată, chiar dacă a fost la ceva puncte distanță de primul loc pentru că cei de acolo au experiență. Nu întâmplător, în ultimii 5 ani, au câștigat campionatul. Au jucători cu mare experiență și acum ei fac transferuri non-stop, își împrospătează lotul permanent. Experiența asta și forța pe care o arată normal că îi pune pe primul loc în luptă. 

Dar o să vedem, știm foarte bine că acolo foarte repede se pot schimba lucrurile de la un loc la altul, dacă ai o cădere știm cu toții că intervin anumite lucruri care pot să degenereze, dar fotbalul arătat de FCSB în ultima perioadă indică faptul că ar putea avea forța să se lupte și eu cred că sunt 3-4 echipe care vor intra în play-off. Vor depinde foarte mult de rezultatele din meciurile directe și toate au o șansă bună pentru a câștiga titlul. Cred că acolo se va da bătălia, dar CFR are un mic avantaj și din punct de vedere al experienței, al antrenorului, al jucătorilor, sunt unii care au 3-4 campionate”, a declarat Petre Grigoraș.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -