MM Stoica a reacționat imediat după penalty-ul acordat pentru UTA

Meciul UTA Arad vs FCSB, un duel crucial în a șaptea rundă a Superligii, este în desfășurare în prezent. Partida a debutat cu un avans rapid, deoarece Florinel Coman a marcat în poarta adversă pentru UTA după doar patru minute. FCSB a avut ocazia să-și mărească avantajul prin Olaru, dar norocul nu a fost de partea lor.

În minutul 13, arbitrul George Găman a luat o decizie crucială după ce a consultat VAR (Arbitrul Asistent pe Bază de Video) pentru a revizui o posibilă fază de mână comisă de Alexandru Pantea în careu. Pentru stupefacția jucătorilor de la FCSB, Găman a indicat punctul cu fermitate. Fabry a venit și a transformat penalty-ul cu încredere, lăsându-l pe portarul FCSB, Ștefan Târnovanu, fără nicio șansă. Pantea a primit și el un cartonaș galben pentru implicarea sa în incident.

Pe platformele de socializare, imediat după decizia lui Găman de a acorda un penalty gazdelor, Mihai Stoica, directorul general al FCSB, a reacționat ironic prin afirmarea: “Începe treaba!”

Aceasta a fost în mod clar o referire la judecata arbitrului și impactul ulterior asupra jocului.

Meciul continuă să capteze atenția fanilor pe măsură ce UTA încearcă să-și mărească avansul, în timp ce FCSB își propune să revină în joc. Controversele legate de decizia de acordare a penalty-ului vor rămâne probabil un subiect de discuție mult timp după finalul partidei.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -