Mirel Rădoi, după ratarea calificării: “Este ușor să acuzăm, dar nimeni n-a dormit mai mult de 4 ore, mâncarea n-a fost așa cum ne așteptam”

România a remizat 0-0 cu Noua Zeelandă și a încheiat grupa B de la Jocurile Olimpice cu 4 puncte, însă nu îndeajuns pentru a se califica mai departe în sferturile de finală. În cealaltă partidă de azi, Coreea de Sud a trecut la pas de Honduras, scor 6-0, iar asiaticii merg în sferturi alături de adversarii noștri de azi.

Mirel Rădoi a vorbit la finalul partidei despre rezultatul naționalei la Tokyo 2020, spunând că este fericit pentru fotbaliștii tineri care au făcut deplasarea la competiția olimpică. Totodată, selecționerul atrage atenția că echipa s-a confruntat cu probleme în Japonia, fusul orar, drumurile lungi între stadioane, dar și mâncarea proastă au fost factori care au contribuit la jocul slab al tricolorilor.

“Sunt fericit pentru băieți, am reușit să ne montăm după eșecul cu Coreea de Sud. Din păcate n-am avut prea mult noroc. E vorba și de șansă atunci când există un meci între două echipe atât de echilibrate. Să vedem ce vor extrage jucătorii după această experiență, nu putem acuza pe nimeni.

Acum este ușor să acuzăm, dar nu știe nimeni ce se întâmplă aici, munca și sacrifiicile jucătorilor. Nu știe nimeni că de când am venit aici nimeni nu poate să doarmă mai mult decât 4 ore, jucătorii ieșeau cu ochii cât două cepe la antrenament.

Mâncarea nu a fost așa cum ne-am fi așteptat în primele zile, drumurile sunt foarte lungi, practic am reușit să ne montăm printre noi, să ne strângem printr-o comunicare foarte bună, ședințe, prin socializare. După acel rezultat rușinos cu Coreea de Sud am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor”, a spus Mirel Rădoi, pentru TVR.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -