Mirel Rădoi, după debutul la JO: “Poate am fost și puțini norocoși. Indiferent ce se va întâmpla, deja suntem câștigători”

Echipa olimpică de fotbal a României a debutat cu victorie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, scor 1-0, cu Honduras, în urma unui autogol al adversarilor înainte de pauză.

După meciul de la Kashima, Mirel Rădoi a făcut declarații și a recunoscut că naționala a avut parte de puțin noroc. Totodată, selecționerul a punctat faptul că jucătorii nu sunt la capacitate maximă din punct de vedere fizică, dar că speră ca acest lucru să se îmbunătățească.

“Poate și puțini norocoși în seara asta. Am cedat inițiativa în repriza a doua. Nu suntem la un nivel fizic foarte bun, dar sperăm ca de la meci la meci să mai acumulăm ceva și să putem juca mult mai repede și mai bine tranziția pozitivă. Așa este, chiar și în grupa noastră a fost o surpriză. Favorită la locul 1 era Coreea de Sud, dar atenție la Noua Zeelandă, nimeni n-are multe informații despre ei. Noi am urmărit meciul, o echipă foarte bună, determinată, organizată, dar mă bucur că am câștigat în această seară.

De dimineață, când ne-am trezit, era telefonul inundat de urări din partea delegației României. Le urăm și noi multă baftă. Indiferent ce se va întâmpla, deja suntem câștigători, deja venim la această ediție de Jocuri Olimpice indiferent de ramura sportivă. Cu toții am demonstrat ceva și sunt sigur că putem face în continuare”, a spus Rădoi, la TVR.

Clasamentul Grupei B:

1. România 3p

2. Noua Zeelandă 3p

3. Honduras 0p

4. Coreea de Sud 0p

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -