Mircea Bornescu: “Am auzit zvonuri despre Devis Mangia din momentul în care a venit la Craiova. Trebuie să fim mai atenți pe cine aducem în fotbalul românesc”

Cazul Devis Mangia a devenit deja extrem de cunoscut, după ce mama fotbalistului Răzvan Popa a spus că fiul său a fost hărțuit sexual de antrenor în perioada colaborării de la Craiova, iar tot mai multe voci susțin că existau zvonuri în fotbalul românesc de ani buni.

Mircea Bornescu a declarat, în direct la Sport Total FM, că auzise că Devis Mangia avea anumite probleme, dar că acesta nu putea fi acuzat, în lipsa unor probe.

“Să fiu sincer, existau zvonuri din momentul în care a ajuns la Craiova, se vorbea despre chestie asta. Dar până nu există ceva concret, nu putem da crezare zvonurilor, în lumea fotbalului se știa că are ceva probleme.

Depinde de la om la om, de caracter, era la Craiova acolo un copil (n.r. Răzan Popa), n-a știut cum să reacționeze probabil în acea situație. Clar nu e una plăcută, ai văzut și tu, și-a pus amprenta asupra lui. A considerat că poate e o glumă, nu știu, cert este că și-a lăsat grav amprenta asupra jucătorului și nu e în regulă.

Până când nu știi ceva sigur, nu-ți vine să crezi. Nu se gândea că poate să fie adevărat, se fac tot felul de glume într-un vestiar unde sunt 30 de jucători, toți cu glumele lor, se mai fac glume, mai auzi una-alta, mai bănuiești. Dar uite că acolo s-a întâmplat ceva care nu e în regulă și ar trebuie să fim mai atenți pe cine aducem în fotbalul românesc, n-m nimic împotriva celor, să mă exprim așa frumos, celor cu volanul pe dreapta, dar uite că un antrenor și-a pus amprenta asupra unui jucător și nu este în regulă”, a declarat Mircea Bornescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -