Marius Șumudică a pus tunurile pe Emil Săndoi și Mihai Stoichiță

Antrenorul lui Al Raed a rămas siderat când selecționerul naționalei de tineret a apărut în prim-plan, în timpul meciului, și a fost filmat în timp ce întreba spre banca de rezerve ce schimbare să facă.

Totodată, Marius Șumudică a „taxat” și decizia lui Emil Săndoi de a nu ieși de sub copertina băncii de rezerve pe durata desfășurării partidei.

„Am văzut o fază ieri, pentru mine este incredibilă, pe cuvântul meu de onoare. A fost o fază prin minutul 60 și ceva și Louis Munteanu șutează mult în afară, a mai avut nereușite, stadionul deja începuse să strige: ‘demisia’. Mă, și au pus camera pe banca de rezerve și îl văd pe Emil Săndoi, săracul, bine, eu îl înțeleg, nici nu a ieșit de sub copertina aia, eu am crezut că plouă sau ceva de genul ăsta.

Nici nu a mai ieșit de acolo. Să transmiți, nu știu, eu așa sunt ca antrenor, trebuie să fii coleric, sunt stiluri și stiluri, dar la nivel de U21 când ai două înfrângeri trebuie să faci ceva, să vii cu un șoc la echipă. În fine, nu știu.

 

Am văzut faza respectivă în care se întoarce către colegii săi de bancă și zice: ‘pe cine băgăm?’ Am văzut mimica, era clar, nici nu a pus mâna la gură, am rămas perplex. Antrenorul principal, tu ești care răspunzi, eu îl respect, nu am nicio problemă cu el, e un băiat deosebit, cu bun simț, bă, dar să te întorci să întrebi… pe cine ai întrebat?”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

 

 

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -