Liviu Ciobotariu, după Sepsi – Aktobe 1-1: ”Exact ce nu-mi place deloc”

Sepsi a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, în primul meci al etapei cu numărul 20 din Liga 1.

La interviul de la finalul jocului, Liviu Ciobotariu a fost nevoit să se oprească pentru câteva secunde după ce un bărbat țipa atât de tare încât îl acoperea pe tehnicianul celor de la FC Voluntari. Chestionat cu privire la acest subiect, Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a dezvăluit că persoana în cauză nu făcea parte din staff-ul covăsnenilor, deși vorbea în limba maghiară.

“Era cineva de la noi, dar nu din staff. Vorbea la telefon, avea nu știu ce probleme familiale. Din partea oamenilor de ordine, nu din staff.

Am auzit că urla cineva ca nebunul la flash-interviu și am vrut să văd cine a fost. Nu a fost de la noi, în niciun caz. Este o firmă de pază care își aduce oamenii ei”a spus Dioszegi, la emisiunea Fotbal Club.

Totuşi, cine l-a informat pe patronul celor de la Sepsi nu i-a transmis corect pentru că este vorba despre un fotbalist care striga. Niczuly vorbea la telefon şi striga atât de tare încât îl acoperea şi pe Liviu Ciobotariu, care dădea declaraţii.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -