Leo Grozavu este convins că Dinamo și Botoșani vor rămâne în SuperLiga: “E o discrepanță între echipele de la baraj”

Invitat telefonic la Sport Total FM, Leo Grozavu a analizat lupta de la barajul de promovare/menținere în SuperLiga, după rezultatele din manșa tur: FC Botoșani – CS Mioveni 1-0 și Dinamo – Csikszereda 2-0.

Fostul antrenor de la Poli Iași consideră că diferența de valoare dintre primele două ligi este mult prea mare pentru ca formațiile din eșalonul secund să spere realist la promovare în acest an.

În același timp, Grozavu a precizat că se bucură pentru că Poli Iași s-a salvat de la retrogradare.

“Când nu ești angrenat în nicio dispută, privești mai relaxat. Mă bucur, în primul rând, pentru Iași că a reușit să se salveze. E vorba și de munca pe care am depus-o acolo și era normal să fie așa. Mă bucur că n-au mai trecut prin emoțiile unui baraj. Mă bucură pentru băieți, pentru conducere și pentru Tony.

În acest an, mi se pare o discrepanță la baraj între echipele din prima ligă și cele din liga 2. Am urmărit meciurile cu atenție. Mioveniul mi s-a părut o echipă organizată. Dar Botoșaniul cred că este una dintre echipele care chiar nu merită să retrogradeze. Dacă Mioveniul ar fi întâlnit o altă echipă, cred că ar fi reușit să pună mai multe probleme.

Iar la întâlnirea dintre Dinamo și Miercurea Ciuc, Dinamo n-a făcut o partidă fantastică, dar s-a văzut diferența mai mare. Ceea ce s-a văzut și pe parcursul campionatului. E dificil ca locul 5 din liga 2 să depășească o echipă de primă ligă.”, a spus Leo Grozavu, la “Execuții matinale”.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -