Laszlo Balint: ,,Categoric am jucat mult mai bine cu FCSB-ul, nivelul echipe a scăzut și trebuie să analizăm”

Laszlo Balint, antrenorul UTA Arad, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 7 august, pentru a discuta cu realizatorul Daniel Nazare, despre înfrângerea de la Botoșani.

FC Botoșani a trecut de UTA Arad cu scorul de 2-1, în etapa a patra. Antrenorul UTA Arad, Laszlo Balint, susține că elevii săi au avut o scădere categorică față de meciul împotriva celor de la FCSB.

,,O deplasare complicată pentru noi, practic am călătorit toată țara, nu suntem la nivelul la care să ne permitem închirierea unui charter. Organizarea deplasării a fost foarte complicată, practic am călători 3 sferturi din ziua premergătoare a jocului, am pierdut și antrenamentul. Întradevăr s-a acumulat oboseala, dar nu este o scuză pentru noi, nu este o scuză pentru modul în care ne-am prezentat, o manieră care nu ne-a permis să emitem pretenții la nimic. Victoria Botoșanului a venit logic, în urma prestației noastre.

Categoric am jucat mult mai bine cu FCSB-ul, nivelul echipe a scăzut și trebuie să analizăm motivele pentru care s-a întâmplat această scădere a randamentului echipei”, a spus Laszlo Balint, pentru Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -