Laszlo Balint a clacat după opt meciuri fără victorie: „Mă bagă în pământ!”

Formația condusă de Laszol Balint, UTA Arad, a pierdut trei puncte și cu Voluntari, cu scorul de 1-2, iar acesta nu prea mai speră să prindă play-off-ul Ligii 1.

Tehnicianul știe unde s-a pierdut partida și a recunoscut că fotbaliștii îl „bagă în pământ”.

„Victoria de astăzi le asigură calificarea în play-off. Noi am încercat, am deschis scorul. Dacă făceam 2-0, altfel se desfășurau ostilitățile. E un moment greu, dar probabil că asta ne este valoarea. O echipă trebuie să dea gol atunci când trebuie. Mă bagă în pământ seninătatea cu care ratăm. S-au pierdut prea multe dueluri cu Nemec. Așa a venit și golul 2.

Urmează o pauză, o perioadă de pregătire, e clar că obiectivul play-off-ului se îndepărtează. Avem nevoie de tonus, de agresivitate, am simțit ce ne așteaptă la Voluntari. Am avut discuții individuale, colective, așa că sunt dezamăgit. Trebuie să ne resetăm obiectivele. Jucătorii să fie mult mai responsabili”, a spus Laszlo Balint, la finalul meciului.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -