Ion Crăciunescu, avertisment pentru Istvan Kovacs: “O s-o pățească, UEFA și FIFA nu iartă ușor greșeilie, mai ales dacă reclamația clubului are fundament”

  Istvan Kovacs a fost reclamat la UEFA de Levski Sofia, după meciul de Conference League cu Hamrun, în urma căruia bulgarii au pierdut calificarea mai departe. 

  Arbitrul este acuzat că a fluierat reluarea jocului de la centru, deși un jucător maltez se afla în jumătatea adversă, lucru interzis de regulament. Faza a curs spre gol, iar meciul a mers în prelungiri, unde bulgarii au pierdut, în cele din urmă, la penalty-uri.

  Ion Crăciunescu a explicat, în direct la Sport Total FM, că Istvan Kovacs ar putea fi sancționat de UEFA, pentru că forul nu iartă ușor greșelile.

  “Eu am mai spus-o că Istvan Kovacs este mai talentat decât Ovidiu Hațegan. A jucat fotbal, înțelege mai bine, dar are suficiența asta, care l-a adus aici. Să știți că o s-o pățească, pentru că UEFA și FIFA, când un club depune o reclamație și are și fundament, nu iartă ușor greșelile.

  N-am înțeles, dar probabil că n-au avut VAR nici ei acolo (n.r.: la meciul Hamrun – Levski Sofia), pentru că dacă aveau VAR, la faza de construcție a unui gol s-a comis o greșeală, și se constată asta, se poate anula golul.

  VAR-ul a ajuns o scuză pentru ei. Am văzut niște faulturi, full contact, aribtrul dă galben. Băi, băieți, ce ai văzut de ai dat galben? Și după vine VAR-ul și spune să dai roșu, dar era roșu să-i dai zece, nu unul”, a declarat Ion Crăciunescu.

  Discuția integrală poate fi ascultată mai jos: