Ianis Hagi, dorit de cel mai promițător club din Anglia. Dan Petrescu: „Va face față”

Ianis Hagi este o piesă importantă la Glasgow Rangers, cât și la echipa națională a României.

Evoluțiile din ultimele două partide, cu Germania și Armenia au aprins din nou discuțiile despre un posibil transfer, un pas înainte în carieră, iar cel mai recent nume este Newcastle, clubul englez preluat de un șeic, cel mai bogat investitor din fotbal.

În opinia lui Dan Petrescu, Ianis Hagi ar fi un transfer reușit pentru Newcastle. Antrenorul de la CFR crede că mijlocașul ofensiv român s-ar descurca în Premier League, la echipa care promite să se lupte pentru titlu cu Liverpool, Manchester City, Chelsea și Manchester United.

„Ar fi bine să fie adevărat. Rămâne de văzut dacă va face față, dar eu zic că da. Și în Scoția am zis că va face față. Am înțeles că Newcastle a fost cumpărată de un miliardar din Arabia Saudită, asta e foarte bine pentru el”, a declarat Dan Petrescu.

Ianis Hagi, lider în Scoția, cu Glasgow Rangers

Pe lângă Newcastle United, Borussia Dortmund, din Bundesliga, s-a arătat interesată de transferul lui Ianis Hagi.

În 8 etape în campionatul Scoției, Ianis Hagi a bifat 4 apariții și un gol, în actualul sezon. În total, în actuala stagiune, Hagi a bifat 10 meciuri, două goluri și două assisturi la echipa de club. În Scottish Premiership, jucătorul naționalei României este pe primul loc, cu 19 puncte. Rivala Celtic este abia pe 6, cu doar 13 puncte.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -