Giovanni Becali, bucuros că prietenul Jose Mourinho a semnat cu Fenerbahce: “Mi-a spus că vrea să mai stea în fotbalul mare 2-3 ani”

Jose Mourinho este noul antrenor al lui Fenerbahce. Antrenorul portughez a semnat un contract valabil până în iunie 2026 cu formația din Istanbul.

Giovanni Becali, prieten bun cu Mourinho, a intrat în direct la Sport Total FM și a vorbit despre mutarea răsunătoare:

“Mourinho vrea să stea în fotbalul mai mare deocamdată. Nu știu dacă Fenerbahce se încadrează în echipele mari, dar fotbalul din Turcia și derby-urile din Turcia sunt foarte interesante. El mi-a spus că vrea să mai rămână încă 2-3 ani în fotbalul mare.

Fener are cei mai bogați oameni din Turcia. Atât actualul președinte, care are și bănci, cât și cel care va veni. Sunt oameni potenți în Turcia. La Fener, sunt 45.000 de oameni care votează pentru noul președinte. Pe 8 sau 9 iunie se va decide cine va câștiga.

Sunt bucuros să Mourinho s-a dus la Fener. Mourinho e perceput ca arogant de unii care nu-l cunosc. A stat la București 5 zile și n-a refuzat nicio poză și niciun autograf. A stat la dispoziția tuturor.”, a spus Giovanni Becali, la Sport Total FM.

Ascultă interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -