Gigi Becali, tranșant după înfrângerea cu Rapid: “Coman, Olaru, Băluță, Tavi Popescu au fost zero. Mă gândesc dacă Târnovanu mai intră în poartă”

FCSB a pierdut fără drept de apel derby-ul cu Rapid de pe Arena Națională, scor 4-0, iar avansul mare pe care l-a avut a fost diminuat la doar 4 puncte după înjumătățirea punctelor în play-off.

Gigi Becali a vorbit în termeni duri după înfrângerea cu Rapid și a spus despre vedetele echipei Coman, Olaru, Băluță și Tavi Popescu că au avut o prestație egală cu zero. Nici portarul Târnovanu nu a scăpat de criticile patronului de la FCSB.

„Au fost o echipă de fotbal, noi nu. Și-au dat viața pe teren. Coman, Olaru, Băluță, Tavi Popescu au fost zero. Și Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră el în poartă. La primul gol trebuia să iasă. Și la acela de la colțul scurt a greșit.

E fricos. Era mingea lui. Nu am avut niciun jucător pe teren. Nu am avut nimic. Nu pot spune de vreunul ceva. Coman le-a luat pe toate să tragă echipa după el. A început ca pe vremuri, să dribleze el tot. Olaru, căpitanul echipei, zero. Pe Tavi îl scot, îl bag pe unu’ de 16 ani.

Nu pot să aleg un jucător bun din 11. E umilință. Prima repriză a fost a noastră. Dar am luat golul ăla pe greșeala lui Târnovanu”, a declarat Becali, la Prima Sport.

Rapid a reușit să reducă din diferența față de FCSB, iar la intrarea în play-off, avansul liderului este de doar 4 puncte.

Clasament play-off după înjumătățirea punctelor

  1. FCSB – 32p
  2. Rapid – 28p (beneficiază de rotunjire)
  3. CFR Cluj – 27p (beneficiază de rotunjire)
  4. U Craiova – 23p (mai are un meci de disputat)
  5. Farul – 22p (beneficiază de rotunjire)
  6. Sepsi – 22p (beneficiază de rotunjire)

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -