Gigi Becali recunoaște că există un conducător de club mai bun decât el în România

Pentru patronul FCSB fotbalul este strict o afacere din care vrea să scoată profit, acesta a afirmat în repetate rânduri că nu va mai scoate bani din propriul buzunar pentru a-i investi în club. Gigi Becali a recunoscut că există un conducător mai bun decât el în România: nașul său, Gică Hagi.

,,Să conducă el! Omul e cel mai mare conducător. El e și conducător tehnic. El e mai tare decât mine. Omul a ajuns să câștige bani din fotbal. Eu sunt expert pentru că nu am falimentat.

Zic și eu un lucru, să nu se supere. El greșește puțin. El crede că poate să facă din unul care nu e fotbaluist, si sa-l facă fotbalist. El poate face un fotbalist care nu e educat, cu sfaturile pe care le dă.

Dacă nu e unul fotbalist, poți să îl iei și să îl întorci pe toate părțile. Pe Betancor l-a făcut mai mare fotbalist, pentru că că era deja. Pierzi și meciurile cu ăla care nu e fotbalist”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -