Florin Pîrvu a venit cu gânduri mari la FC Voluntari: “Ne putem salva de la retrogradare!”

Florin Pîrvu n-a stat prea mult fără echipă după ce s-a despărțit de Petrolul, la finalul sezonului regular din SuperLiga.

La numai o zi după plecarea de pe “Ilie Oană”, antrenorul a semnat cu FC Voluntari.

În direct la emisiunea “Fluier final”, Florin Pîrvu a dezvăluit cât de repede a fost convins să semneze cu formația ilfoveană.

Acesta a discutat cu președintele clubului, Bogdan Bălănescu, și a simțit că FC Voluntari reprezintă o variantă potrivită pentru el.

Pîrvu are încredere că poate salva echipa de la retrogradare. În prezent, ilfovenii se află pe penultimul loc în Play-Out, cu 14 puncte.

“După ce am reziliat cu Petrolul, nu mă așteptam să primesc o ofertă așa rapid. Practic a fost doar o zi în care am fost liber. Am primit oferta de la Voluntari, am vorbit cu președintele clubului, m-a sunat când a aflat că sunt liber. Și, vă spun sincer, cunoscând echipa și cunoscându-l pe președinte, nu am ezitat să accept să vin la Voluntari. Eu cred foarte mult că putem salva echipa de la retrogradare în acest sezon. 

Punctele sunt foarte apropiate între echipe (în Play-Out). Valoarea loturilor este sensibil egală. Se poate întâmpla orice. Începe un nou campionat și trebuie să credem, asta e foarte important pentru noi.

Am luat contact cu băieții la primele 3 antrenamente. Le-am transmis ce am avut de transmis și am primit un feedback bun de la ei. Reacție este bună și îmi dă încredere că ne putem realiza obiectivul. 

Am găsit aici un lot de jucători care nu reflectă poziția actuală din clasament. Am încredere, trebuie să muncim mult, nu mai avem timp să ne lamentăm. Luni este primul meci contra celor de la UTA, în deplasare, și trebuie să facem tot ce ține de noi să ne întoarcem cu puncte de acolo.”, a spus Florin Pîrvu, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Florin Pîrvu:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -