FCSB rămâne de vânzare, chiar dacă are șanse mari la titlu. Gigi Becali: “Dacă ajungem în Liga Campionilor, poate costa 100 de milioane”

FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj și s-a apropiat la doar un punct de liderul Farul Constanța în Superligă, cu șanse mari la titlu, cu doar două etape rămase.

Gigi Becali a anunțase, după înfrângerea cu Rapid, că se retrage din fotbal și vinde echipa dacă nu va câștiga campionatul. Acum, chiar dacă FCSB e la mâna ei pentru a ridica trofeul, Becali spune că e dispus să vândă clubul și prețul va crește în funcție de rezultatele europene.

„Echipa costă 25 de milioane fără campionat. Și 40 de campionat. Dacă ajungem în Liga Campionilor, poate costa 100 de milioane. O vând cu 50 de milioane și mai iau 50 de milioane de la UEFA. Acum am un client care vrea să cumpere echipa și baza cu 100 de milioane. Dar nu o dau. Baza are 30 de hectare și costă vreo 70 de milioane.

Vreau să scap de mentalitatea asta, cu «Hai că te chemăm la Comisii»”, a declarat Gigi Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -