FCSB nu va putea evolua pe Stadionul “Arcul de Triumf”. Clubul va face cerere pentru a juca în Ghencea

FCSB nu va putea juca pe Stadionul “Arcul de Triumf”, potrivit declarațiilor lui Gigi Becali, patronul echipei. Cererea depusă de club a fost respinsă, astfel că roș-albastrii caută o altă arenă pe care să joace în luna octombrie, o variantă fiind Stadionul Ghencea.

FCSB riscă să nu mai joace în București în toamnă, din cauza unui turneu internațional de Dota, care va avea loc în perioada 7-17 octombrie, pe Arena Națională. Primăria Capitalei va încasa 500.000 de euro din închirierea arenei pentru competiția de gaming.

“Am făcut cerere pentru Ghencea, noi facem totul sub formă legală. Vrem să vedem, am făcut și la Arcul de Triumf și ne-au spus că nu au încă modalitatea de a închiria, nu au forma juridică necesară. Am făcut și la Ghencea, să vedem ce ne spun.

Știți ce au făcut ei (CSA Steaua, n.r.)? S-au încurcat ca puiu-n lână, și-au dat seama că nu au nicio finalitate. Dacă dau echipa, intră în bucluc. Dacă nu o dau, nu pot promova. Dacă vor să o dea, nu au cui!”, a declarat Becali, la Pro X.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -