E oficial: FCSB a anunțat reîntoarcerea lui Budescu printr-un videoclip special

După multe zile de negocieri și incertitudine, FCSB l-a transferat pe Constantin Budescu și anunță revenirea sa printr-un videoclip special.

“FCSB anunță revenirea lui Constantin Budescu, după trei ani în care a evoluat pentru Al Shabab Riad, Astra Giurgiu și Damac FC.
Mijlocașul ofensiv, care s-a pregătit alături de noii săi colegi în această dimineață, a semnat un contract valabil două sezoane și va purta tricoul cu numărul 11, la fel ca în precedenta sa aventură la FCSB, când a marcat 13 goluri și a oferit 12 assist-uri în 37 de partide oficiale din Liga 1 și UEFA Europa League.

FCSB îi urează Bun Venit și să aibă cel puțin la fel de multe succese în tricoul roș-albastru precum în sezonul 2017-2018 îi urează Bun Venit și să aibă cel puțin la fel de multe succese în tricoul roș-albastru precum în sezonul 2017-2018″, se arată în comunicatul clubului.

Constantin Budescu a semnat un contract valabil pe un an cu FCSB, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Budescu a semnat ca jucător liber de contract, după ce a plecat de la FC Damac.

Jucătorul a încasat o primă de instalare de 200.000 de euro la care se va adăuga salariul de 20.000 de euro lunar.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -