Doliu în lumea fotbalului. Un fotbalist și-a pus capăt zilelor

Lumea fotbalului este zdruncinată de o veste teribilă. La doar 38 ani, fotbalistul Williams Martinez s-a sinucis.

Acesta făcea parte din echipa secundă uruguyană, Villa Teresa. Potrivit ESPN Deportes, tragedia s-ar fi petrecut în cursul zilei de sâmbătă. Vestea morții sale vine după două săptâmâni de când era infectat cu coranavirus. Acesta ar fi aflat că s-a infectat cu virusul covid-19 la data de 23 iunie. Moartea acestuia ar avut loc chiar de Ziua Națională pentru prevenirea suicidului.

Tragedia a fost anunțată de Federația Uruguayană de Fotbal, pe contul lor de twitter. Acolo, au postat un mesaj prin intermediul căruia își transmiteau regretele, dar și șocul cauzat de moartea acestuia. La sfârșitul mesajului, federația a transmis condoleanțe familiei.

,,Regretăm profund și suntem șocați de moartea jucătorului uruguayan Williams Martínez. Condoleanțele pentru familia și prietenii săi”, a transmis, pe Twitter, Federația Uruguayană de Fotbal.

În urma tragediei, toate meciurile de fotbal din Uruguay au fost suspendate, pentru o zi de reculegere.

În cariera sa, acesta a înregistrat perfomanțe în cadrul mai multor echipe cunoscute, precum: West Bromwich Albion, Valenciennes și Reims.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -